onsdag 21 maj 2014

Spillvirke

Hej

När jag började riva i tjejernas rum (som för övrigt går snigelfart att få ordning på :( grrrr) så hottade jag som tidigare sagt en dörr bakom väggen och för denna dörr var det några träplankor fastskruvade för att om skulle ha nåt att skruva väggen i.


Dessa plankor tog jag ner slipade av det allra värsta med ett fint slippapper, brydde mig inte om att fylla igen skruvhålen som blivit utan ville bara att man inte kulle få stickor i händerna så fort man tog i dem. Tanken är att det ska se lite slitet och halvgjort ut :)


Målade dem med ett tunt lager vit väggfärg, så att det blev en väldigt matt finish. Köpte konsoler på Rusta i silvergrått.


Och sedan hängde jag upp dem i våran matplats i köket blev en jättemysig vägg med bilder på tjejerna och  2 st familjeträd som mina mamma har gjort till oss. Perfetct Family orden är något som jag fått av min mamma och pappa för flera år sedan och jag tyckte att dom passade super in här, funderar dock på om dom vill ha ett lager vit färg istället för att va svarta. Det kanske skulle passa bättre?
1 kommentar:

Mia Frisberg sa...

Det blev ju så himla bra!!
Ideen med att måla orden är ju perfekt! Bara att spraya på lite vitfärg :)
kramizz