söndag 13 juli 2014

Ombyggdnad

Nu har det hänt lite igen, det mesta (men inte allt) av osb-skivorna är uppe. MEn det är inte lätt det här med att renovera och samtidigt måste använda utrymmet. Tjejernas sängar står kvar i rummet då resten av huset inte är tillräckligt stor för att tillgodose det lugnet man behöver när det är dags att sova.

Och då är det lite i taget som gäller, vi gjorde 2 väggar sen var vi tvungna att flytta på möblerna så att vi kunde fixa med resten. Ingen el är inkopplad ännu så att kablarna sticker ut lite här och där gör inget... 

Men en bra sak är att man håller det ganska städat! Vi har lite tokiga arbetstider så i veckorna hinner vi nästan ingenting då vi jobbar om varandra, och själv är jag bara ledig varannan helg så det lämnar ungefär varannan helg som vi kan jobba på rummet och då måste man städa efter varje helg man har hållit på. Jag menar om arbetet ska stå still i nästan 2 veckor då måste man kunna va i rummet där i mellan. Så varje söndags kväll så plockar allt undan och det dammsugs och torkas golv osv. Det gör ju att man aldrig står i ett byggkaos!

Visst, bygget tar en evighet men har man inte mer tid så gör man det bästa av vad man kan ;) Hur som helst såhär ser det ut nu!
Inga kommentarer: