söndag 8 juni 2014

Äntligen händer det nåt!

Nu har det hänt nåt i huset :)

Kanske inte ser så mycket ut för världen men det är en stor sak för oss, vi har haft en elektriker här som bytt elcentralen. Det har lite varit roten till (finns fler anledningar men detta var en av det stora) att det inte har hänt så mycket. Det är ju alltid så att man vill göra nåt men man kan inte för att nåt annat måste göras först innan man kan ta tag i det man vill :), eller hur!

Elen är en sån sak, vi hade alldeles för lite proppar i våran gamla elcentral med tanke på att vi vill bygga ut längre fram. Och vart efter vi renoverar rummen i det befintliga huset så ville vi också se till att elen blev omdragen så vi har lite modernare grejer i väggarna och så att inte så mycket var kopplat till en och samma propp. Då behövdes en större central och det var självklart att byta till snabbsäkringar (vet inte ens om det går att få dom gamla centralerna?) och se till att vi fick en jordfelsbrytare installerad. 

Nu när detta är gjort ska vi se till att riva resten i tjejernas rum så elektrikern kan komma hit och dra elen där. Sen kan vi komma till det roliga...tror jag ;)Inga kommentarer: